Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Statistika - tipovačka fotbal

Tipovačka 2016/2017

publikováno 25.07.2016 (aktualizováno 21.06.2017)

Konečné výsledky tipovačky 2016/2017

Sezona 2016/2017 Umístění týmů Vladibába Ivaninho Pokša Standa Pietro Hurikán
Tipování 1 .místo Sparta Sparta Sparta Sparta   Plzeň
2. místo Plzeň Slavia Slavia Plzeň   Sparta
3. místo Slavia Liberec Plzeň Liberec   Liberec
15. místo Příbram Jihlava Zlín Hradec Králové   Hradec Králové
16. místo Karviná Příbram Karviná Karviná   Karviná
Konečné výsledky - skutečnost 1. místo Slavia
2. místo Plzeň
3. místo Sparta
15. místo Hradec Králové
16. místo Příbram
Propočet Body 5 10 4 7 3 6 5 9 0 0 4 7
Výsledek Pořadí 1. 3. - 4. 5. 2. 6. 3. - 4.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pokša4 | 10.07.2017 12:29
Ahoj, i já jsem připraven přispět se svým Zdeňkem Troškou do mlýna...
Osobní profil huri | 09.07.2017 20:08
Zdravím a ptám se, zda už proběhla někde tipovačka na sezónu 17/18, nebo jsem zatím první, kdo se tu o ní zmiňuje?
Osobní profil bába | 01.03.2017 22:21
Zdravím, pánové, po delší době se nám zase rozběhla liga a hned po 2. jarním kole se nám krásně změnila tabulka! Slááávie!!! po úžasném výkonu ukázala Příbrami, že její místo je někde jinde, než v 1. lize!!!Sparta se na jaře topí, topí a topí, ale její čas určitě ještě přijde. Plzeň získal či ztratila se Zlínem? Toť otázkou... Radost mi přinesla Jihlava, která dokázala poslat na chvíli dolů Hradec, na druhou stranu to krásně zamíchalo naší bodovací tabulkou - Standa s Hurim nahoru, Ivánek dolů...! Teším se na další kolo, které rozeberem na kolenovém dni! Zdar!
Osobní profil bába | 11.12.2016 0:23
No, chlapci, v pátek jsme zapomněli zhodnotit podzimní část ligy a tipování, jak se ukázalo, bylo tam mnoho jiných věcí na řešení... Každopádně tentokrát naprosto nečekaně velice gratuluji Ivanovi, který se zatím ujal neohroženého vedení a dokud se nevydrápe Jihlava výše, evidentně ho ještě dlouho udrží... Ostatním se také daří dobře, až na ty, kteří tipovali Liberec, ten letos body nepřinese, dokonce to vypadá, že by snad nečekaně místy mohl i body odčítat, jako Pokšovi Zlín téměř celý podzim... Těším se na jaro, bude to určitě super zajímavé! Slavia na trůn!!!
Osobní profil bába | 28.10.2016 15:57
Nazdar, pánové! Takže předevčírem se nám po čase konečně srovnala tabulka na stejném počtu zápasů a můžeme z toho ledacos odvodit. Sparta opět selhala v Plzni a následně vypadla z poháru ve Zlíně potom, co V. Kadlec neuvěřitelně zazdil postupovou šanci... Pak už jen zmar, zmar a zmar a sláva Zlínu! Holoubek zřejmě nebude všemocným spasitelem, i když mladému trenérovi je třeba fandit, Sparta by spíš potřebovala nějakého Supa, který by vyžral zkomírající mršiny... Obrovská šance pro Spartu jak si spravit náladu přichází o víkendu s diletanty z Příbrami, kterým by mohl být zatlučen další pořádný Hřebík do Jardovy rakve! Rozestup se začíná konečně slušně zvětšovat, jen je mi líto Jihlavy, ta teď musí bodovat doma s Benem. Plzeň rovněž zahodila poháry a ukazuje se, že jediná Slavie má dostatečně široký kádr, který zdemoluje soupeře i v lavičkové sestavě, pravda, měla zdaleka nejslabšího soupeře, nicméně formu má v současnosti skutečně nejlepší v lize a pokud bude chtít hrát Jablonec o víkendu otevřenou partii, skončí to patrně dalším přídělem. Boleslav klopýtla doma s Brnem, vyrovnavším opět v posledních vteřinách jako proti Spartě, což umožnilo dotažení jak Plzni, tak Slavii a v příštím kole může opět dojít k přeházení pořadí v 1. trojce - nechme se překvapit! Na konci se propadá níž a níž Hradec, uvidíme co přinese víkendový souboj s Karvinou, tipuji remízku! Takže sledujte zapeklitý vývoj a uvidíme po víkendu! Nezapomeňte se zapsat na husu!!!
Osobní profil Pokša4 | 25.10.2016 19:37
Čau Vláďo. Díky za skvělý sumář, ke kterému nemaje čas sledovati současné fotbalové ani jiné dění nemám co dodat. Naopak jednu věc nadhodím - svatomartinská husa pátek 11.11. - místo upřesníme! Zdar a sílu. Z brexitujícího Spojeného království zdraví Pokša
Osobní profil bába | 19.10.2016 23:55
Zdravím pánové, po poměrně dlouhém čase!Po 9. kole, které silně zamíchalo s pořadím v 1. trojce, jsem neměl čas napsat komentář. 10. kolo to jen potvrdilo, ale čekal jsem na dnešní dohrávku v Brně a věděl jsem proč!!!Slavie zdemolovala Brno a vyhoupla se do 1. trojky, což potěšilo jistě mnohé z nás tipujících a hlavně mě jako fandícího! Slavie je v současnosti spolu s Boleslaví týmem se zdaleka nejlepší formou a souboj v 15. kole může být bojem o podzimního mistra, takže uvidíme, jestli jim to vydrží. Plzeň klopýtá, ale na 2. místo jim to zatím v klidu stačí. Zlín konečně přestal ve 1/3 ligy zesměšňovat Pokšovo tipování a vypadl z 1. trojky po remíze a prohře, což je ale jinak stále skvělý počin, teď se ukáže doma s Bohemkou. Sparta po 4 kolech konečně vyhrála se svým oblíbeným soupeřem, teď je otázka, jak dál v pohárech a útokem na 1. trojku. Výborně stále šlape Karviná, která splnila povinnost a udržela Stárkov (jinak malebné městečko na Broumovsku :-) v bahně! Skvělé 6. místo budiž jí za to odměnou. Propadl se Hradec po nákladu od Slavie a na chvostu je stále překvapivě jinak sympaticky hrající, ale marodkou sužovaný, Liberec, který byl teď nemilosrdně zaříznut rozhodčím Zelinkou (již pyká!) na Dukle! Tak uvidíme v příštím kole, čeká nás jeden z vrcholů podzimu - třeskutý souboj Sparty v Plzni a po předpokládané výhře Slavie doma se Slováckem může opět dojít k posunům v 1. trojce, která by potěšila nejméně 2 z vás a mě s výhledem na mistrovský titul samozřejmě taky!!! Tak se všichni mějte a uvidíme příští týden, komentář přijde až někdy ve středu, páč jsem v Krakově a Osvětimi! Čau V.
Osobní profil bába | 20.09.2016 21:35
Tak pánové, naše liga mě výsledkově baví čím dál víc... Zlín sice ztratil doma se Spartou, ale i po 7. kole vede, na což Pokša stále doplácí ztrátou 2 bodů! Nicméně Plzeň na 3. místě už ho aspoň dostala do plusu :-) Musel to být ovšem úžasný zápas plný šancí a tyčí či břeven... Třáslo se to taky na Slavii a nakonec ze 4 sto až tisíciprocentních šancí jeden vytoužený fík protáhl Slavii na 7. místo... Stále věřím, že dohrávka s Brnem bude bodová a posune nás hned za Spartu, pravda nevím, kdy se to hraje... K nemilosti asi všech Příbram dokázala v závěru patrně zaslouženě otočit proti Teplouškům či Teplákám, jak má rád Pokša, a ti lemplové jim odevzdali všechny 3 body... Kouzlo Karviné nemohlo vydržet věčně, patrně hlavně ne v Plzni, ale 5. a 6. místo u nováčků po 7 kolech je hodně překvapivé, není-liž pravda... Stále úchvatně jede Boleslav, která se drží první trojky jak klíště Jirky Lábuse v Kouzelníkovi a naprosto zaslouženě! Uvidíme, jak bude působit kouzlo Míši Bílka, který dokáže ukopat záchranu i s potápějící se jihlavskou děravou kánoí, jak ústa staré ženy... Takže těším se na další kolo, kde nás čeká bitva o Prahu, jak za starých časů a samozřejmě, že věřím SLavii, že konečně prolomí střeleckou impotenci a vyhraje 3:1!
Osobní profil bába | 06.09.2016 11:30
Chlapci, děkuji za podporu Slavie, nicméně obávám se, že Van Kessel Buntes tam toho moc nelupne, anžto je líný jako prase... Ale věřím, že až si sedne ta záloha, tak se i Milánek a Mešánek rozstřílí! Každopádně mě baví český Leicester (hádej, kdo to je, Pokšo? ) Uvidíme, jak dlouho to vydrží v první trojce, ale odchod Poznara je velkou ztrátou a zmršením dosavadní rovnováhy... Jarda a Míša se můžou teď ukázat v Hradci, výsledek tohoto zápasu o mnohém napoví ohledně budoucích ambicí Přísrami! Sobotě zdar, doufám, že jim to všem ukážeme!
Osobní profil ivan | 06.09.2016 9:30
Nazdárek, borci,

ano, ano, děkuji, děkuji. Teď ještě, aby ta Slávka, které letos vzhledem ke svým tipům budeme fandit kdekdo, zaznamenala ten průnik, jinak ho bude muset obstarat Vladimíro sám. Má (Slávia) na to nového, podle znalců defensivně laděného, trenéra, tak tam snad Van Kessel Buntes vždycky aspoň jeden brejk lupne. Samozřejmě kromě derby ...

Jarda to letos - zatím to vypadá nadějně - bude mít těžký, ale je to majstr. Že angažuje Míšu Patáka, jsem tedy nečekal, ale tak nějak tuším, k čemu mu bude. Místo peněz se bude Příbrami připískávat ze staré známosti.

No, nic, v sobotu probereme další.

Zatím se mějte! I.
Osobní profil Pokša4 | 30.08.2016 15:53
Ahoj všem, začátkem bych chtěl poděkovat Vladibábovi za obsáhlé glosy, jejichž kvalita si v ničem nezadá se slavnými komentátory české historie, jakými byli např. Vašek Tittlebach nebo Pavel Poulíček. Ono jak se říká první vyhrání z kapsy vyhání a ještě máme před sebou 25 kol, stát se může všechno, míč je kulatej a tráva zelená a nováčků se to jejich štěstí nemůže přeci držet věčně. Takže doufám, že alespoň tu Karvinou uvidíme mezi sestupujícími... Naopak, jak jsem již psal níže, Příbram nemůže sestoupit, jsou to peníze Jardy, ten to má pořešený a nový trenér snad udělí týmu nějakou dobrou Radu. Jinak take doufám, že se Slavia rozjede, s Anderlechtem to byla trága, jak jsme měli možnost se na vlatní oči přesvědčit. Van Kessel začne třeba konečně bránit a Luftjarda přitáhne nějakou další slibovanou posilu Závěrem bych zmínil snad to, že po dnešku je o mistru ligy téměř rozhodnuto, neboť i s Malým Mozartem se dá zahrát velké divadlo. Tournamentu třikrát nazdar. Zdar.
Osobní profil bába | 29.08.2016 20:46
Zdravím, pánové, hlavně pana Ivánka a pana Pokšu! Ivánkovi gratuluji za prozatímní majstr tipy sestupujících, to je kumšt a Pokšovi gratuluji za pravý opak! Jeho sestupující se vyhřívá na prvním místě!!! Takže -2 body! Každopádně teď si ulevíme v reprepauze a pak se snad konečně rozjede Slavia, neboť největší brzda a příčina neúspěchu byla dnes slavnostně odvolána!!! Jinak gratuluji Liberci, Spartě a Plzni (po nechutném zářezu od rozhodčího - určitě z toho měl taky dobrej pocit, jako loni ten italskej šulin po Spartě se Spartakem...) Tak hlavně 10. 9. vivat Tournamento!!!
Osobní profil bába | 21.08.2016 23:58
Tak máme za sebou další a kolo a opět se to krásně přelilo... 1. Hurikán spadl na páté místo a naopak Ivánek vysvištěl nahoru... Každopádně 4. kolo odbilo a trhliny v Pokšíkových prognózách se jen prohloubily! ZLín postoupil již na 2. místo a Karviná na 6.! Příbram dostala kotlík na Slavii, která konečně zabrala a doufám, že již jen dvě kola a dohrávka budou stačit na průnik do první trojky! Příbram s úžasným skore 0:9 je na tom jediném místě, které jí spravedlivě patří a Jarda se bude muset hodně ohánět a najmout si snad rozhodčí na střílení gólů! Takže jen tak dál a jen Pokšovi pro připomenutí - Zlín hrál se třemi našimi pohárovými zástupci, 2 porazil a s jedním remizoval, takže forma jako hrom!!! A Karviná jako nováček - kdyby neztratila výborně rozjetý zápas v Jablonci v 1. kole (nováčkovská daň), byla by v 1. trojce jako Sparta a Zlín. Nevěřím, že jim to vydrží ale hodně jim fandím. Kdyby nebyla překvapení, není o čem psát! Mějte se a glosujte! Zdarec a připravujte se na tournamento!
Osobní profil Pokša4 | 16.08.2016 15:38
Ahoj Vláďo, děkujeme moc za anylýzu, řekl bych k tomu asi toto: první 3 vyhrání z kapsy vyhání. Na konci roku to může vypadat úplně jinak. Takže Slavia, jelikož má o zápas méně se jedinou výhrou dostane na špici a Karvinou brzy nováčkovské štěstí opustí A snad nejsi tak naivní,abys myslel, že Příbram sestoupí. Jedině že by Míra Jardovi přepustil Jablonec . Necháme se překvapit, jak to všechno nakonec dopadne. Každá voda nakonec steče dolů a i Konate přijde na trénink...
Osobní profil bába | 15.08.2016 0:17
Tak se nám to po třetím kole začíná urovnávat, největší radost asi můžeme mít my s Ivanem díky poslednímu místu Příbrami, která navíc ještě nevstřelila gól, nicméně pouze 2 remízy Slavie, která stejně jako Liberec postupuje pohárem, ale v lize bída... tak nevím... Každopádně opět skvěle zahájil Zlín a rozhodně milým překvapením jsou výkony Karviné, kterou až na Ivánka všichni jasně určili na sestup... Kdo vytáhne z Pietra tipy tak, aby to ještě dávalo smysl, bude opravdu maestro... Napsal mi omluvnou sms během prvního kola, ale tipy vzápětí neposlal, tak nevím...Těším se na další kolo a nějaké hodnotné analytické příspěvky!
Osobní profil bába | 31.07.2016 22:53
Tak jsem si z toho po prvním neúplném kole udělal trochu legraci a místo plusových bodů, které nezískal zatím opravdu nikdo, tak jsem tam napálil mínusové body za Liberec a Hradec Králové, kteří obsazují úplně opačné posty, než ve vašich tipech! Doufám samozřejmě, že se to časem změní, hlavně se vstupem Slavie do hry, nicméně začátek je zajímavý, hlavně výhra Zlína nad podělanou Příbramí 2:0!!! Kéž by tento výsledek rozhodoval v posledním kole o sestupujícím! Jihlava taky vypadala dobře a Karviná málem šokovala v Gablonzu. Pokud bude padat tolik gólů v každém kole, bude to fajn! Mějte se!
Osobní profil Statva | 29.07.2016 11:56
Zdar hoši,

přidávám se do kola. Vidím to následovně:
1. Sparta
2. Plzeň

Myslím, že o třetí příčku může být ještě dost slušná bitva, nicméně nakonec tipuji
3. Liberec

15. Hradec
16. Karviná

Zdravím Standa
Osobní profil bába | 29.07.2016 1:31
Zdravím, pánové a přidávám se se svým v poslední době vítězným tipem! Takže asi takto:
1. Sparta - vypadá to že zas, přijde rudochů čas...
2. Plzeň - dost vyšťavená, hattrick v našich podmínkách nemožný...
3. Slavia - ještě si to bude potřeba sednout, ale team se mi konečně zamlouvá...Snad se ještě zlepší produktivita...
...
15. Příbram - už jim to přeci nemůže vyjít a pokud to bude jako loni, pojedu snad zapálit Jardovi stadión pod prdelí.. Šulin, jeden mafiánskej! Fuj, to se mi ulevilo...
16. Karviná - tady se asi všichni shodneme... ač to nováčkům tradičně nepřeji...
Osobní profil Pokša4 | 28.07.2016 11:10
Super. A co vy ostatni? Jak tipujete vysledky 1.e-pojisteni.cz Ligy?
Osobní profil hurikán | 27.07.2016 23:01
1.Plzeň
2.Sparta
3.Liberec
...
7.Slavia
...
15.Hradec
16.Karviná
Osobní profil Pokša4 | 27.07.2016 20:52
Ahoj kluci. Jedna dovča za mnou, jedna přede mnou, tak v rychlosti tipy na další sezonu. Nejsem si zcela jist, ale pravděpodobně potěším obzvláště jednoho z nás, největší kožešinou oplývajícího tak tedy:

1.Sparta Praha
2.Slavia "LuftJarda" Praha
3.Viktoria Plzeň
15. Zlín
16. Karviná

A jak to dopadne doopravdy se dozvíme za 10 měsíců.

Hezké léto
Ahoj P.
Osobní profil bába | 25.07.2016 17:54
Přesně tak, Huri, sem na stránky do komentáře nebo na mail napíšeš pořadí první trojky a potom 15. a 16. tým. Za přesný tip umístění jsou podle starého bodování 2 body, za uhodnutí první trojky či sestupujícího je bod jeden. Můžeš to porovnat v tabulkách minulých sezon či celkové tabulce tipování všech ročníků. Pravidla nového bodování jsou tam také někde rozepsána. Jinak letenku na Srí Lanku jsem dostal od Šárky k narozeninám, což bys věděl, kdyby sis šel se mnou, Lubošem a Bahnem sednout před 14 dny na pěnivce, neviděl jsem tě asi už tak sto let... Jo, jinak teď jsem na wine wellness pobytu se Šárkou v Hustopečích...Docela dost dobrý leháro... Teď jsme byli 1,5 hod. v páře, za chvíli jdeme na 3chodovou véču a pak máme degustačku, takže tak... Mějte se, už se těším na vaše tipy, pánové!
Osobní profil hurikán | 25.07.2016 17:42
Na Srí Lanku jo? To je zase vyšší level než ta Amerika snad! Tak ať tě tam nesežere něco velkýho nebo jedovatýho!
Mimochodem, kde se ta tipovačka má jako napsat? To mám jako sem do komentu (jako je tento) napsat pořadí?

Aktualita

Tipovačka 2023/2024
Zdar, borci. Jistě jste všichni čekali, že dnes dojde k úpravě tabulky. Ano, stalo se. Doufám, že to nebude v tomto pořadí zase jen na 1 kolo, abychom se s Hurim mohli hřát na výsluní. Pravda, je tu ještě rezerva, vyměnit Karvinou se Zlínem. Oba týmy v posledním kole slušně zabraly, kdo čekal, že Karviná urve bod s Plzní, že? Škoda, že Pardubky nezvítězily na marnýma Budějkama, zbytečný bod k záchraně pro ČB. Na čele je to optimistické, Slávia mě trochu zklamala vypuštěnou poslední minutou a hloupým gólem na 1:2, Staněk mohl udržet další čisté konto a navíc, každý inkasovaný či vstřelený gól může hrát po 30. kole velkou roli pro nasazení do nadstavby. Forma Sparty i Plzně není nic moc, takže jsem pln optimismu, ale je to kulatý, že? Tak uvidíme, zda příští týden udržíme, navýšíme, či nedej bože, se zase vrátíme na 2. flek. Baníku zdar, vypadá to, že 4. flek jej fakt zaujal, Slovácko naopak dělá vše pro to, aby bylo v šestce nahrazeno Libercem, ten naopak na závěr ve velmi slušné formě! Čau, VB

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz